BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 2 decembrie 2012

activitati saptamana 03-09.12.2012



In tara lui Mos Craciun
locatia :Hala Centrala, etj.1
cand? marti, 04.12.2012, ora 18.30
vom realiza impreuna cu spiridusii cele mai frumoase globuri de asezat in brad, globuri pe care pe putem personaliza cu pozele noastre sau a celor dragi noua si vom invata sa facem cizmulite grozave pe care le putem atarna in bradut, pe usa sau la gura sobei.
varsta: 4+
In asteptarea lui Mos Nicolae
locatia: Cabana Bucium Iasi
cand: miercuri, 05.12.2012, ora 18.00
sshhhh....daca suntem cuminti si ascultam atent il putem auzi pe Mos Nicolae venim pe la geam si incercand sa strecoare cadouri in ghetute copiilor cuminti. Noi il vom astepta la Cabana, impreuna cu trupa Puppets Art care ne vom distra cu piesa lor "Un Craciun Fericit", vom papa fursecuri si sorbi ceai aromat, vom realiza cizmulite dragute si colorate si vom asculta primele colinde de Craciun. O seara placuta, calda si intima inconjurati de oameni dragi si frumosi.
Locuri limitate!!!
mai sunt doar 5 locuri.
O sacosica in dar
locatia: Carturesti Palas
cand: joi, 06.12.2012, ora 18.30
“O sacosa in dar” ajuta un copil sa zambeasca. “O sacosa in dar” este initiativa Madalinei Ene, Premium Auto Romania care, prin pasiunea ei de a crea sacose cu motive fashion, ajuta copiii aflati in dificultate. Atelierul Flori de Portocal si Carturesti Iasi, cu sprijinul Madalinei va organiza in Iasi un atelier special dedicat lui Silviu, un copil cu un suflet frumos si un zambet de ingeras.
Atelierul consta in pictarea unor sacosele (dimensiunea 38x41cm), care pot fi daruite celor dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna, ele avand un sablon predefinit si pot fi pictate foarte usor. Costul atelierul porneste de la 20 ron, dar dvs puteti oferi atat cat puteti si doriti. 10 ron vor fi returnati Madalinei, fiind costuri cu conceperea acestor sacose si ceea ce este peste 10 ron vor fi donati lui Silviu pentru achizitionarea protezelor pentru urechiuse care trebuie sa fie schimbate o data la 3 luni, tratamente cu aerosoli, alte interventii si investigatii. Puteti dona si jucarii, alimente sau alte lucruri care ii pot usura viata. Sacoselele pot fi gata pictate, costul lor porneste de la 25 ron.
Va rog sa specificati cum le doriti pentru a sti cate si ce sacosele sa-mi trimita Madalina.
inscrieri la acest atelier pana marti.

Atelierul lui Mos Craciun
locatia: Carturesti Palas
cand: sambata, 08.12.2012, ora 18.30
oare ce mai pregatim pentru Craciun? ne jucam cu multe materiale groazave si realizam un proiect minunat...dar ramane surpriza ca de fiecare data.
atelierul este dedicat copiilor, parintilor si bunicilor....asa ca va astept cu mic cu mare.
VA ASTEPT LA ATELIERE!!!
rezervati locul din timp. multumesc!


0 comentarii: