BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 18 februarie 2013

activitati saptamana 18-24 februarie

Atelierul de teatru le dă șansa copiilor să construiască o lume nouă, o lume a libertății și bucuriei, o lume în care un lucru aparent banal poate deveni un spectacol înnebunitor.
Prin acest curs copiii nu devin actori profesioniști, dar reușesc să-și dezvolte creativitatea, imaginația, încrederea în sine, spiritul de echipă și nu în ultimul rând învață să comunice.

Stimulându-le imaginația și ......creativitatea, teatrul îi invață pe copii să se cunoască și să se accepte așa cum sunt, îi ajută să depășească complexe de inferioritate și dificultăți de dicție.

Nu există copii timizi sau copii foarte activi, există doar membri ai unei echipe care funcționează după reguli stabilite de ei în mod democratic și după un principiu nescris, dar știut de toţi: o bună colaborare în grup. Niciunul nu poate greși. Fiecăruia îi este respectată personalitatea și fiecare înțelege că este diferit. Nu există inhibiții, iar toleranța este învățată cu fiecare gest sau joc.


Cum ne organizam:

* ne vedem joi, ora 18.30 la Moldova Mall
• Fiecare sedinta va avea o durata de 1h-1h30min
• Participarea: 25ron/ sedinta.
• Ne anuntam participarea la 0740574524 sau ateliere.copii@gmail.com, precizand numele si varsta copilului.

atelierul are loc daca se inscriu un numar minim de 6 copii.

locuri limitate!!!
Ateliere lui Martisor ne pun in fata unor provocari colorate si vesele. vom realiza la primul atelier martisoare si felicitari pentru cei dragi noua si la cel de-al doilea atelier vom crea cadoul pentru mami de 8 martie, un cadou pe care il va pretui cu siguranta, fiind realizat de noi cu multa, multa dragoste. martisoarele si felicitarile vor diferi la fiecare locatie, atat ca tehnica folosita in realizarea lor, cat si ca materiale folosite. asa ca va astept anul acesta sa realizam martisoare, felicitari si cadouri pentru persoanele dragi din viata noastra!
locuri limitate!!!
rezervati din timp un loc, la numarul 0740574524 sau ateliere.copii@gmail.com

Atelierul isi propune sa ne scoata din cotidian si sa ne ofere un prilej de relaxare. veti picta alaturi de Roxana Munteanu si veti pleca acasa cu un obiect original, pictat chiar de voi. In lumea culorilor nu exista limite, bariere sau interdictii, asa ca lasati imaginatia sa zboare.

Participarea: 25ron/adult (toate materialele incluse).

35ron/adult si copil (Copii participa la atelierul "Materiale si culoare")
Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com

Cum ar fi sa hoinarim pe note muzicale, sa ne jucam cu ritmul si cu rima, sa coloram pana la DO si sa urcam pana la SI ....poate fi o fantezie sau o traire in cadrul Atelierului de educatie prin muzica.

Cursurile de educatie muzicala se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 ani si 7 ani si au in vedere dezvoltarea muzicala a acestora prin joc, comunicare si activitati de grup.

Fiecare ...grupa este formata din maxim 12 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara.

Cursurile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 2–4 ani se axeaza in principal pe introducerea celor mici in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor. Copiii participa la primele cursuri alaturi de parinti, care sa le asigure confortul psihic necesar bunei desfasurari a lectiilor.

Lectiile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 4-7 ani vor avea in vedere dezvoltarea abilitatilor muzicale si deprinderea acestora cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor piese.

Fiecare lectie va fi structurata in functie de varsta participantilor, dificultatea lor crescand de la o grupa la alta. Numarul minim de participanti intr-o grupa este de 7 copii.
atelierul este sustinut de Prof. muzica Damoc Marta.

Cum ne organizam:
•Fiecare sedinta are duratade 1h si are loc in fiecare vineri la Carturesti Iulius Mall.
•Participarea: 15 ron/sedinta sau 45ron/ 4sedinte. Recomand participarea la toate cele 4 sedinte pentru a observa evolutia copilului.
•Ne anuntam participarea la 0740574524 sau ateliere.copii@gmail.com, precizand numele si varsta copilului



 

8 comentarii:

haine copii spunea...

o sa incerc sa ajungem si noi

capsator electric spunea...

Sunt foarte benefice aceste tipuri de actiuni, pentru ca internetul si televizorul nu fac nimic bun in educare copiilor nostri. Succes!

manuale scolare online spunea...

Foarte buna initiativa, si cred ca va avea succes !

Manual matematica clasa 3 spunea...

Ce poate sa fie mai frumos daca nu muzica, te binedispune, iar pentru ce`i le dezvolta simtul artistic

tricou angry birds pret spunea...

Sunt benefice astfel de initiative penru cei mici, parintii ar trebui sa ii implice in cat mai multe.

barbie de imbracat spunea...

Cred ca sunt tare fericiti cei mici la astfel de jocuri :)

hainute copii spunea...

Am fost cu nepotica de curant sa o inscriu la un curs de pian, sincer pretul e descurajant .

magazine jucarii spunea...

Tudor, al meu, voia sa faca hockey... Si asteptam sa vad ce oferte sunt, stii ceva?