BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 20 iulie 2013


rog rezervarea locurilor sa se realizeze RESPONSABIL (mentionand numele si un nr. de telefon, sa va pot contacta daca intervin schimbari) si din timp, pana la ora 12.00 in ziua atelierului. va multumesc!!!

daca din varii motive nu puteti ajunge la atelier va rog sa ma anuntati pana la ora 12 in ziua evenimentului, in caz contrar imi rezerv dreptul de a considera viitoarele programari ca fiind incerte si imi rezerv si eu dreptul de a nu va anunta eventuale modificari care pot aparea.
atelierele au loc doar daca sunt minim 5 copii inscrisi.



Atelier modelaj-casuta piticilor
locatia: Tara Minunilor
cand? luni, ora 19.00

Atelierul este unul special si isi propune sa dezvolte creativitatea copiilor sa sa le permita sa exploreze fara limite. Pornind de la un joc sau o tema propusa, cu rabdare si indemanare crestem imaginatia si realizam obiecte unice . Invatam sa socializam intr-un mediu in care lucram in echipa, dar si individual.
Ce vom crea? Povesti….pentru ca fiecare obiect care va iesi din manutele noastre va fi o poveste spusa de noi prin arta. Copii vor avea libertatea deplina de a folosi orice culoare doresc si vor da obiectului ce forma le dicteaza mintea si inima. Fiecare intalnire va avea o tema stabilita intre anumite limite din punct de vedere al tehnicii si al subiectului, insa se va “modela” in functie de preferintele, abilitatea si varsta participantilor.
Grup de varsta:5+
Participarea: 20ron/copil (toate materialele incluse).
Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com
 
Atelier de decoupage
locatia: Lex Hobby Store
cand? marti, ora 18.00
recomandat mamicilor si piticilor
Dacă vrei să înveţi cot la cot cu copilul tău cum se decorează un obiect folosind tehnica şerveţelului, dacă vrei să faci ceva frumos împreună cu el, să formaţi o echipă care să lucreze eficient împreună, dacă te-ai plictisit de sâmbetele în care deretici şi găteşti şi ai vrea să dedici „timp special” copilului tău, atunci vino împreună cu el la Atelierul de decoupage de la Lex Hobby Store.
Vom exersa împreună cu şerveţele, lacuri şi acrilice şi vom învăţa o tehnică nouă care ne va deschide o lume plină de oportunităţi. După atelier nicio piesă de mobilier, nicio cutie, niciun borcan nu ţi se va mai părea vechi şi banal, ci un obiect care abia aşteaptă să înflorească în mâinile tale. Cu tehnica şerveţelului, poţi decora pentru camera copilului măsuţe, scăunele, tablouri, vaze şi ghivece de flori, cutii pentru jucării sau pentru agrafe de păr, umeraşe din lemn şi orice îţi mai trece prin minte.
Noi vom decora o cutiuţă pentru bijuterii si dvs puteti aduce un banal borcanel. Vă așteptăm împreună cu copii voștri peste 5 ani!
Grup de varsta:5+
Participarea: 20ron/participant (toate materialele incluse).
Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com


Atelier de margelit
locatia: libraria Carturesti Palas Mall
cand?miercuri, ora 18.30
pentru mamici si pitici

 
Atelierul de margelit este dedicat celor curiosi sa invete cum se realizeaza bijuteriile handmade, sa invete tehnicile de baza si sa-si dezvolte creativitatea si indemanarea.
Ce vor invata copii din acest atelier? Cum se realizeaza bijuterii si aranjamente folosind margelute colorate.
Care sunt beneficiile? Isi vor dezvolta creativitatea si indemanarea, intr-o atmosfera de relaxare.
Grup de varsta:5+
Participarea: 20ron/copil (toate materialele incluse).
Inscrieri in limita locurilor disponibile la telefon 0740574524 sau mail ateliere.copii@gmail.com


 
 
Povesti la Carturesti
locatia: libraria Carturesti Palas Mall
cand?sambata, ora 12.00
fiecare copil va pleca acasa cu povestea citita.
recomandat copiilor peste 4 ani.

A fost odata...un sat cu povesti, Carturesti pe numele lui. Si toate povestile din sat se intilneau, saptamina de saptamina, la ceainaria din sat. Si toti copiii erau bineveniti, sedeau pe colorate perne si, cu cesti de ceai parfumat, aburind, ascultau povestile povestilor. Si rideau si se imprieteneau si plecau acasa cu o carticica magica, caci povestile sint intelepte si inteleg bine lumea asta. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-asa.
participarea: 20ron/copil
DOAR CU REZERVARE, absolut necesara pentru stocul de carti.
 
 

0 comentarii: