daca doresti pentru copilul tau o activitate care sa-i solicite atentia, creativitatea, indemanarea, inteligenta, curajul, indrazneala, fa-i cadou macar o vizita la atelierele noastre.
- stimuleaza creativitatea copilului tau,
- permite-i sa-si dezvolte imaginatia si sa o transforme in obiecte unice,
- lasa-l sa invete si sa experimenteze printro varietate de medii artistice si tehnice sa-si foloseasca toate cele 5 simturi si sa-si dezvolte abilitatile motorii,
in noi sta puterea de a contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor nostri
Desfasurarea atelierelor• Atelierele de desfasoara pe perioada unei luni, fiind formate din 4 sedinte, fiecare pe teme diferite
• Durata atelierelor este de 1-1/2 ore, in functie de complexitatea proiectului propus. Ele desfasurandu-se astfel:
· Copiilor li se va prezenta tema zilei si obiectele ce vor fi realizate
· Se va continua cu partea practica, adica crearea efectiva a obiectului, folosindu-se tehnici de pictura, colaj, modelaj etc
· Va urma partea de poveste, de prezentare a datelor “teoretice” despre tema, parte ce va fi sustinuta cu imagini
· La final fiecare copil „va povesti” ce l-a impresionat din tema zilei si ce-si doreste sa mai invete pe viitor –pana la urma dorintele lor primeaza, nu?.
Grupele au maxim 15 copii
Pret: Atelierele se achita in avans, pretul variaza in functie de tematica atelierului ales. Toate materialele sunt puse la dispozitie, iar produsele finale le vor pastra copii. Va fi o bucurie sa priviti impreuna cu el „marile” lui realizari. Se aplica reduceri in cazul fratilor sau grupurilor de minim 3 copii prieteni.
Se aplica reduceri in cazul fratilor sau grupurilor de minim 3 copii prieteni.
Beneficiile copilului:
ü Cand creeaza si se exprima pe teme ecologice, copilul simte ca poate fi valoros si important pentru societatea in care traieste.
ü Cand se afirma si se exprima prin tehnici inedite de lucru, copilul isi acceseaza potentialul creativ, cu care mai apoi va reusi sa rezolve mai usor problemele cu care se confrunta in viata sa.
ü Cand lucreaza creativ alaturi de alti copii, el devine mai empatic, atent la ceilalti si reuseste sa respecte regulile unui grup (il asculta pe celalalt, se exprima, coopereaza).
ü Cand colaboreaza alaturi de ceilalti i se intareste sentimentul de apartenenta la grup si creste stima de sine.